Binnenkort weer van start: Training Effectief & Assertief Communiceren

Binnenkort weer van start: Training Effectief & Assertief Communiceren

flessenpost communiceren

Wil je effectiever communiceren en op een prettige en assertieve manier voor jezelf opkomen? Wil je zonder moeite grenzen stellen, ‘nee’ zeggen en beter omgaan met kritiek? Wil je meer zelfvertrouwen en je doelen realiseren?


Schrijf je dan snel in voor onze succesvolle, door klanten en opdrachtgevers hoog gewaardeerde, tweedaagse Training Effectief & Assertief Communiceren.
Deelnemers zijn altijd zeer tevreden en zetten grote stappen.

Klanten over deze training

Tijdens de training Effectief & Assertief Communiceren heb ik geleerd hoe ik op een positieve manier voor mezelf kan opkomen en om feedback te zien als iets om van te leren. De sfeer binnen de groep voelde heel veilig, waardoor ik mezelf kon laten zien. Ik ben er dan ook heel dankbaar voor dat Miranda als trainer en wij als deelnemers deze sfeer samen hebben gecreëerd.
Ramona, leerkracht ZMLK-onderwijs Herman Broerencollege

De training Effectief & Assertief Communiceren en de trainer heb ik als erg positief ervaren. Het gemêleerde groepje van medecursisten vond ik ook heel prettig.
Ik heb nieuwe inzichten opgedaan om op een gezonde en assertieve manier mijn grenzen aan te geven en te beschermen.

Zelf heb ik nogal de neiging om fel te reageren. Tijdens de training heb ik onder andere geleerd om mijn temperamentvolle reacties om te buigen naar assertieve!
Ik wil echt iedereen aanraden om deze training een keer te volgen!
Marjolein Loggen, commercieel medewerker binnendienst RTV NH/AT5

Dit zijn twee referenties door enthousiaste deelnemers. Wil je er meer lezen, zie hier.

Datum en locatie

De volgende tweedaagse open training Effectief & Assertief Communiceren’ vindt plaats op vrijdag 3 en 17 november 2023 in onze mooie praktijk te Zaandam (10 minuten rijden van Amsterdam – Noord-Holland).
In het voorjaar verzorgen we de training opnieuw op vrijdag 22 maart en 5 april 2024.
Je kunt je hiervoor alvast inschrijven.

Effectief

Werken in een kleine groep aan feedback geven en ontvangen, omgaan met kritiek, grenzen stellen (m.b.v. een zeer handig en eenvoudig toe te passen model), ‘nee’ zeggen, het onderscheiden van vier gedragstypen en oefenen met assertief gedrag en communicatie waarbij jouw eigen praktijksituaties ruimschoots aan bod komen. Volop gelegenheid tot vragen en veel persoonlijke aandacht in een veilige en ontspannen sfeer.

Resultaat

Meer rust en balans, minder rennen of je laten afleiden, minder stress en frustratie, meer het overzicht behouden, open, eerlijk en duidelijk communiceren en je doelen daadwerkelijk gaan halen!

Meer informatie

Deelname prijs van slechts 575,- euro ex. BTW p.p. voor twee hele dagen (van 9.00- 16.00 uur), inclusief een lekkere lunch en een heldere hand-out.

Voor bedrijven: Bij inschrijving van 2 of meer deelnemers: 10% korting op de prijs.

We werken in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. De training loopt altijd snel vol, dus schrijf je snel in!

Wil je meer informatie over de training of wil je je aanmelden?
Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord!