Burn-outpreventie Training

Meer info over Burn-outpreventie Training in company

Burn-out preventie training voor managers, directeuren, schoolleiders

Het aantal werknemers met burn-outklachten neemt toe

Weet wat te doen om in je eigen organisatie burnout te voorkomen en bespaar veel tijd, kosten en energie.

Het percentage werknemers met burn-outklachten is de laatste jaren toegenomen. Van de hoogopgeleide werknemers, die vaak ook een hoog beroepsniveau hebben, voelde bijna 15 procent zich opgebrand. Van de laagopgeleiden was dat ruim 13 procent. Werknemers met een middelbare opleiding hadden met 12 procent het minst last van burn-out klachten.

De onderwijssector is koploper voor wat betreft het percentage medewerkers met een burn-out, op de voet gevolgd door de industrie.

Jonge werknemers hebben minder vaak een burn-out dan oudere werknemers. Van alle 15- tot 25-jarigen had één op de tien te maken met burn-out klachten. Bij de 25-plussers ging het om ruim één op de zeven werknemers.

Specialist bij begeleiding en preventie van burn-out

Langedijk Consult is gespecialiseerd in coaching, training en advisering op het gebied van burn-out preventie en -begeleiding. Wij voeren ook regelmatig gesprekken met management teams over burnout begeleiding en burnout preventie en we verzorgen in company trainingen om managers te helpen burnout in de organisatie te voorkomen en medewerkers met een burnout beter te begeleiden.

Effectieve burn-out preventie training voor managers

Langedijk Consult verzorgt een in company vierdaagse training “Burn-out preventie”. Speciaal voor leidinggevenden die intensief met burn-out preventie en begeleiding aan de slag willen én die hun coachende vaardigheden willen versterken.

In een kleine groep samen werken aan hetgeen je nodig hebt in praktijk om je eigen voorbeeldrol goed in te vullen, om burn-out signalen tijdig te herkennen en hier op te reageren en om zo om te gaan met mensen en werk dat burn-out voorkomen wordt. Veel persoonlijke aandacht, ruimte voor feedback en (zelf)reflectie, leren én ervaren. Afwisselende werkvormen en sterk resultaatgericht.

Tussen de trainingsdagen zitten steeds enkele weken om met het geleerde aan de slag te gaan in de eigen praktijk.

Voor meer informatie en een offerte, graag contact opnemen met Miranda Langedijk (06-13.54.10.47) of Nannette de Boer (075-614.54.27)

Loop je zelf met stress klachten en ga je al een tijd over je grenzen heen? Vraag naar onze persoonlijke burn-out preventie coaching en training of zie de informatie over in balans coaching.