Referentie: Feedback: de sleutel tot concrete ontwikkeling

Referentie: Feedback: de sleutel tot concrete ontwikkeling

Miranda heeft ons team van vijf ICT professionals grote stappen laten zetten. En dat binnen twee teamdagen!
Miranda is zeer doortastend en een goede leider in het proces. We waarderen haar in onze evaluatie gemiddeld met een 9,6!
Met gericht doorvragen kreeg Miranda tijdens de eerste sessie de onderliggende zaken die werkelijk binnen het team speelden heel snel boven tafel. Om vervolgens samen verder te kunnen gaan was het noodzakelijk om dit probleem aan te gaan en eerst door de zure appel te bijten. Binnen de veilige omgeving die we met elkaar creëerden bij haar, kreeg iedereen de ruimte zijn verhaal te doen. Samen hebben we in de eerste sessie een stevige basis neergelegd door écht met elkaar in gesprek gaan. 

In de tweede sessie hebben we het teamgevoel verder verstevigd. Inzicht in effectief en assertief communiceren, rollenspelen en feedback gesprekken hebben hieraan mede bijgedragen. We kunnen elkaar nu op een volwassen manier feedback geven en naar elkaar luisteren. De weerstand is helemaal weg. Dat is een enorm winstpunt. De situatie binnen het team speelde al heel lang. We waren al een jaar geleden gestart met het bouwen aan het team. Feedback geven en ontvangen liep echter nog niet goed. Nu, en binnen slechts enkele weken, zijn we als team in staat zaken concreet te maken en stappen te ondernemen om verder te groeien. Ik ben heel blij dat we dit zo met Miranda hebben opgepakt!

Patrick Sauselé, IT Manager Zaan Primair