Referentie: Feedback geven: een positieve ervaring

Referentie: Feedback geven: een positieve ervaring

De totale ervaring van de training Effectief en assertief communiceren vond ik zeer prettig. De open sfeer onderling, de persoonlijke aandacht van de trainer en de lekkere, gezamenlijke lunch, met ruimte voor ontspannen gesprekken, hebben allemaal aan dit gevoel bijgedragen.

Praktische tips
De training zelf is zeer praktisch en persoonlijk. Er is voldoende ruimte om eigen vragen en ervaringen in te brengen. Miranda geeft persoonlijke, gerichte feedback en praktische tips, waarbij ze een ieder in zijn of haar waarde laat.
Onderling hebben we elkaar ook op een zeer constructieve en respectvolle manier feedback gegeven.

Direct resultaat op de werkvloer 
Ik wilde zelf graag leren beter feedback te geven, gemakkelijker ‘nee’ te zeggen en kenbaar te maken wat bepaalde situaties en opmerkingen met me doen.
Na de eerste trainingsdag heb ik dit in mijn werk direct toegepast. En met succes! Mijn leidinggevende reageerde heel positief toen ik hem gerichte vragen stelde en feedback gaf.
Hij is dan ook zeer tevreden met de resultaten die ik nu al geboekt heb.
Ik kan de training aan iedereen aanraden en zou het heel leuk vinden wanneer Langedijk Consult deze training bij ons in company zou kunnen verzorgen.

Hendrik Kwint, Havenbeambte Gemeente Zaanstad