Referentie: Geleerde met veel plezier toepassen

Referentie: Geleerde met veel plezier toepassen

Tijdens de tweedaagse training Effectief & Assertief Communiceren heb ik ervaren dat ik in staat ben assertief en effectief te communiceren! Ik heb genoten van deze twee dagen. Miranda is een hele fijne trainer, vriendelijk, rustig, helder, professioneel, maar bovenal iemand bij wie je je meteen vertrouwd voelt.
Zij schept de belangrijke voorwaarde: vertrouwen en een heerlijke omgeving om deze dagen door te brengen. En dat met een groep mensen die elkaar niet kenden en die na twee dagen communiceren, openheid, je kwetsbaar durven opstellen, leren en reflecteren mij en elkaar op een positieve wijze mooie feedback gaven, waarop ik nog lang kan teren.

Oftewel, ik ben lerende, ik wil en zal nog veel oefenen (is een keuze 🙂 ) en ik zal de komende tijd bewust met vallen en opstaan de geleerde en geoefende stof in de praktijk gaan toepassen. En dat met veel plezier. Want door te communiceren op deze wijze kom je op een heel positieve manier verder in alle facetten van je leven!

Joke Meijer, adjunct-directeur primair onderwijs