Referentie: Geluk: van mijn leven genieten!

Referentie: Geluk: van mijn leven genieten!

Toen ik het coachingstraject begon zat ik niet lekker in mijn vel.
Mijn doelen, zoals ik die in het eerste gesprek heb benoemd, waren: weer voldoende energie hebben en van het leven genieten.
 

Ik heb gekozen voor wandelcoaching. Het leek me sowieso lekker om buiten te lopen in een mooi gebied. En het sprak me aan. Letterlijk stappen nemen. Letterlijk ergens bij stil staan. Ik heb die wandelsessies met Miranda als erg prettig ervaren. We zijn nagegaan wat me belemmerd heeft en waar ik gelukkig van word. Voelen wat het is dat ik echt wil en daar vervolgens ook voor durven en kunnen kiezen.
 
Wat er veranderd is? Ik blijf dicht bij mezelf. Ik zeg ‘ja’ als ik iets wil en ‘nee’ als ik het niet wil. En als ik ‘ja’ zeg, dan ga ik er voor en zet me voor 100% in. Alles geven betekent niet meer dat ik ‘stuk ga’. Op deze manier werken geeft me juist heel veel.

Ik heb gesprekken gevoerd met mijn leidinggevende. Aangegeven dat ik een paar dingen wilde veranderen in mijn werksituatie. Ik ben ook duidelijker naar collega’s. Ik ga nu al weer een tijd met plezier naar mijn werk, en als ik thuis kom heb ik energie over om leuke dingen te doen, voor mezelf en met mijn gezin. Natuurlijk heb ik nog wel eens een rotdag. Maar veel vaker vliegt de dag voorbij en ga ik met een tevreden gevoel naar huis.

D.G.,  technisch specialist