Referentie: Integer en deskundig

Referentie: Integer en deskundig

In mijn rol als HR adviseur en opdrachtgever heb ik Miranda leren kennen als een zeer deskundige, respectvolle en integere coach, toen ze voor onze organisatie verschillende coachtrajecten verzorgde.
Op een gegeven moment heb ik ervoor gekozen zelf ook een traject bij Miranda te volgen. We hebben elke sessie samen heerlijk gewandeld. Ik vond het heel prettig en ook gemakkelijker, om al wandelend samen te praten. 

Miranda is rustig, ze luistert aandachtig en vraagt, zonder te oordelen, goed door. Ze is doortastend, prikt overal makkelijk doorheen, en je komt nergens mee weg. Ze houdt je met regelmaat een spiegel voor en is vasthoudend.
Ze leert je bewuster te worden van wat er werkelijk speelt.

Tijdens het wandelen liet ze me af en toe letterlijk stil staan, om de situatie echt aan te kijken. In het begin vond ik het echt confronterend, maar ik realiseerde me dat ik het nodig had om verder te komen. 
Ook na afloop van een gesprek dacht ik er nog veel over na. Het moest landen en ik liet het echt tot me doordringen.

Miranda is een coach met veel kennis en ervaring. Ze is heel goed op de hoogte van de achterliggende theorie en ze gaf me tijdens onze gesprekken voor mij relevante voorbeelden van vergelijkbare situaties. Dat heeft me veel vertrouwen gegeven. Ook in de toekomst zal ik zeker mensen, die openstaan voor verandering, doorverwijzen!

HR Adviseur