Referentie: Integriteit, veiligheid en vertrouwen

Referentie: Integriteit, veiligheid en vertrouwen

Ik wil Miranda als coach van harte aanraden!
Integriteit staat bij haar hoog in het vaandel.
Daarmee biedt ze de veiligheid en het vertrouwen, je kunt haar alles vertellen. 

Ik heb Miranda leren kennen tijdens een teamtraject dat ze voor onze organisatie verzorgde. Toen ik later individueel gecoacht wilde worden, wilde ik dat met haar. Het voelde als een klik. Ze begrijpt je. Ze weet precies waar je het over hebt. Ze benoemt, zonder veroordelend te zijn, heel concreet wat ze hoort en ziet. Dat is heel confronterend, maar bevestigt ook wat je zelf al lang weet. Ze stuurt erop aan dat je zelf gaat werken aan de oplossingen om eruit te komen.

Door de coaching ben ik nu veel bewuster en kan ik zaken, waar ik me (soms onnodig) druk om maakte, veel gemakkelijker loslaten. Door deze aanpak heb ik meer ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen.

Ik was al heel lang van plan om te starten met een eigen bedrijf. Door de individuele coaching en de trainingen ‘Effectief en assertief communiceren’ en ‘Persoonlijk Timemanagement’ bij Langedijk Consult heb ik het lef en concrete handvatten gekregen om van Dromen te gaan naar Doen. Daardoor ben ik nu in mijn vrije tijd eigenaar van het succesvolle bedrijf ‘Blij met Groen’!

Hans Lammers, Facilitair Medewerker Rabobank & Eigenaar ‘Blij met Groen’