Referentie: Inzichten en antwoorden

Referentie: Inzichten en antwoorden

Ik heb het heel prettig gevonden om met Miranda al wandelend het gesprek te voeren. Het voelde heel ongedwongen. Af en toe stonden we letterlijk stil bij zaken.
Miranda stelde vragen waarover ik echt even moest nadenken. Dat maakte me bewuster van mijn eigen gedrag en bracht me inzichten en antwoorden.

Miranda  luistert echt naar je, maakt af en toe opmerkingen, maar zet je vooral zelf aan het denken. Je zoekt in jezelf naar een antwoord en door haar manier van vragen komt dat naar boven.

Miranda heeft me geleerd om sommige problemen die er in mijn leven speelden los te laten en de verantwoordelijkheid bij de ander te laten.  Ik probeerde het eerst steeds zelf allemaal op te lossen. Nu geef ik wel steun, maar neem ik niet meer alles op mijn eigen schouders.

De oefeningen uit het Mindfulnessprogramma heb ik tijdens het traject heel veel geluisterd. Ze hebben me veel rust gebracht. Wanneer ik het nu druk heb of een keer slecht slaap pak ik ze er weer bij.

Het coachtraject heeft mij veel geholpen en ik heb gemerkt dat door het delen van mijn ervaringen met anderen zij er ook baat bij hebben.

Diana, leerkracht speciaal onderwijs