Referentie: Meer rust en inzicht door wandelcoaching

Referentie: Meer rust en inzicht door wandelcoaching

Het (wandel)coachtraject dat ik bij Miranda heb gevolgd was voor mij van grote toegevoegde waarde. Miranda heb ik ervaren als invoelend en zeer helder communicerend. Ze liet me zien door haar manier van vragen en door me terug te geven wat ik deed, dat een groot deel van ‘het probleem’ in mijn eigen denken zat. Door ook al wandelend in gesprek te gaan, letterlijk iets te doen, een afstand te lopen en bij belangrijke inzichten stil te staan en terug te kijken, neem je ook werkelijk afstand van je problemen. Ik voelde dat er rust ontstond. Vanuit die rust kun je beter voelen wat er speelt en daar vervolgens ook naar handelen. Miranda’s humor sprak mij erg aan, het ook luchtig maken van wat ik als zeer zwaar ervoer, hielp mij. 

De tweedaagse training Effectief en assertief communiceren heb ik als zeer zinvol ervaren. Je spiegelt je aan andere deelnemers, dit liet mij inzien dat ik sterker overkom dan ik me soms voel. Feedback hierop hielp mij om daar direct mee te gaan oefenen. Ik voel me nu sterk, heb vertrouwen in mezelf. En ik heb weer plezier in mijn werk! 

Miranda als coach wil ik zeer aanbevelen. Zij is een professional in alle opzichten!

Marion Verhulst, Zorgbemiddelaar