Referentie: Met ferme stappen bouwen aan mentale weerbaarheid

Referentie: Met ferme stappen bouwen aan mentale weerbaarheid

Ik heb de coaching door Miranda ontzettend fijn gevonden.
Terugkijkend zie ik hoe ver ik in een half jaar tijd ben gekomen.
Ik ben echt enorm gegroeid.
Ik voel me ontspannen, ik zie wat er komt, ga dat positief aan en geniet ervan.

Samen touwtrekken
Met Miranda had ik direct een klik, het voelde gelijk vertrouwd. Precies zoals mijn werkgever op basis van de website van Langedijk Consult al had ingeschat. 
Zelf ben ik een makkelijke prater en Miranda kan heel goed luisteren en benoemen wat ze hoort. Iedere keer haalde ze direct de zaken naar voren waardoor ik meer inzicht in mezelf kreeg, hoe en waarom je op een bepaalde manier naar dingen kijkt. Ik vergelijk het een beetje met touwtje trekken: telkens haalde Miranda een onderwerp naar boven waar ik direct mee aan de slag kon.

Coachtoolkit: persoonlijke en professionele ontwikkeling
Met Het SuccesManagementSpel leerde ik op een meer zelfstandige manier naar mezelf te kijken en bewuste keuzes te maken. Het gevoel iets te ‘moeten’ verdween ook hierdoor. Ik vind het spel een aanrader voor iedere werkgever en het was een mooie aanvulling op de coachgesprekken.

Wandelen 
Miranda en ik hebben tijdens de coaching veel gewandeld. Wandelen en in de natuur zijn is iets wat bij mij past, al van jongs af aan. De combinatie met coaching was wel een ‘eye-opener’ voor me. Met wandelen kun je zaken veel gemakkelijker los laten, iets waar ik eerst moeite mee had. De natuur en omgeving als metafoor voor mijn eigen leven. Zaken die me opvielen en aanspraken, kon ik gebruiken als inspiratiebron om mee verder te gaan, zowel in mijn werk als privé. 

Ik ben blij en trots dat ik de stap heb gezet om bij mijn werkgever om coaching te vragen en extra blij dat ik bij Langedijk Consult terecht kwam. Als je iets niet zelf kan, kun je hulp zoeken. Voor deze hulp ben ik heel dankbaar!

Marlies Smit, leerkracht Herman Broerenschool