Referentie: Nader tot mezelf gekomen

Referentie: Nader tot mezelf gekomen

Via mond-tot-mond reclame ben ik bij Miranda terechtgekomen voor persoonlijke coaching. Een hele goede keus! Het doel dat ik voor mezelf gesteld had, was meer tot mezelf komen en beter voor mezelf zorgen, dat doel heb ik zeker bereikt. Ik kreeg meer overzicht en kon mezelf steeds beter helpen.

Aanvullend op de coaching heb ik ook deelgenomen aan de tweedaagse training Effectief en assertief communiceren. Ik vond dat een zeer effectieve manier om je te laten inzien wat je nodig hebt om weer in je kracht te staan. Het hielp me ook te zien dat andere mensen, uit verschillende branches en werkgebieden, tegen dezelfde zaken aanlopen. Dat gaf steun en saamhorigheid.
Het waren intensieve dagen, maar ik kwam er met volle energie vandaan.

Respectvol
Wat ik zo prettig vind aan Miranda, is dat ze heel respectvol met je omgaat. Ze is oprecht belangstellend en heeft, vanuit een professionele houding, alle aandacht voor jou als mens.
Miranda is ook eerlijk tegen je en ook dat vind ik respectvol. Ze aarzelt niet om je, als dat nodig is, een halt toe te roepen, om je stil te laten staan bij wat je zegt. Doordat ze precies weet wat ze eerder met je heeft besproken, kan ze de juiste vragen stellen en zaken concreet maken.

Miranda heeft ook op andere momenten tijd voor je als je het nodig hebt. Ik heb het heel fijn gevonden dat ik ook buiten de geplande gesprekken om, in overleg, telefonisch, per mail of WhatsApp contact met haar kon opnemen. Dan kon ik er vervolgens direct mee aan de slag.
Gedurende mijn coachtraject heb ik me dan ook continu door Miranda écht gesteund gevoeld.

Karin Wilms, Schoolleider OPO IJmond

Logo OPO IJmond