Referentie NVD: Snel inzicht in persoonlijke ontwikkelpunten

Referentie NVD: Snel inzicht in persoonlijke ontwikkelpunten

De Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen, regio Noord-Holland / Flevoland, heeft ons uitgenodigd om op dinsdag 24 januari 2017 voor haar leden, begunstigers en gasten tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst een workshop met Het SuccesManagementSpel te verzorgen. 

We waren te gast bij Courtyard by Marriott Amsterdam Airport Hotel in Hoofddorp. We hebben de workshop met veel plezier verzorgd! Op de website van de vereniging lezen we deze mooie referentie:

Miranda Langedijk van Langedijk Consult uit Zaandam verzorgt de interactieve workshop met Het SuccesManagementSpel. Met de workshop krijg je op een prettige en ongedwongen manier meer inzicht in persoonlijke ontwikkelpunten. Hierbij is de coachtoolkit Het SuccesManagementSpel ingezet om snel en laagdrempelig, middels plezierige en informele (coach)gesprekken, de eigen ontwikkelpunten in kaart te brengen en daarmee de basis te leggen voor een concreet persoonlijk actieplan. In groepjes van twee zit iedereen al snel gebogen over het spel.

In de eerste sessie is één van de twee de coachee en de ander coach, na de pauze worden deze rollen omgedraaid. Miranda loopt langs de groepjes voor toelichting en uitleg. Er wordt gelachen, er wordt intensief gepraat en er rolt zelfs een traan vanwege onverwacht gekregen inzicht. Alle deelnemers worden door Miranda verrast: vanwege het 15-jarig bestaan van Langedijk Consult ontvangt iedereen het spel, zodat het thuis en op kantoor opnieuw kan worden gespeeld 🙂 .
Waardering: lovende woorden van de deelnemers voor de trainer en de inhoud en vorm van de workshop. 

Workshop NVD1 Langedijk Consult Coaching