Over Ons

Over Ons

Langedijk Consult Coaching is gespecialiseerd in professionele individuele coaching, teamcoaching en training. Gericht op effectief communiceren en (samen)werken en burn-out preventie en stressreductie. Wij begeleiden maatwerk trajecten voor managers en professionals. Van professionele individuele coaching tot het stevig op de kaart zetten van een team. Van open en in company empowerment trainingen tot het bedenken, opzetten en verzorgen van een ontwikkeltraject voor het gehele management.

Referenties

Langedijk Consult bestaat sinds 2002. Ons bureau floreert al jaren dankzij tevreden klanten. Nieuwe klanten komen vaak bij ons via mond-tot-mond reclame en de zeer positieve referenties en verhalen van klanten en opdrachtgevers over hun ervaringen met onze (team)coaching en training. Daar zijn wij heel dankbaar voor!

LEES MEER >

Missie & Visie

Met plezier en energie de resultaten halen waar je echt voor gaat!

Wij geloven in professioneel maatwerk. We investeren in continue ontwikkeling en kwaliteit. Daar worden we zelf blij van en daarmee doen we maximaal recht aan onze klanten. Resultaat is dat opdrachtgevers bij ons terugkomen. Partner zijn in professionalisering is de kroon op ons werk.

LEES MEER >

Werkwijze

Elk coachingstraject begint met een intakegesprek. Hier nemen we ruim de tijd voor zodat we kennis kunnen maken en je in alle rust je verhaal kunt doen. Eventuele vragen over de coaching worden beantwoord en de doelstelling wordt verkend en vastgesteld: wat wil je bereiken?

In dit eerste coachgesprek merk je al op wat de coaching je op gaat leveren.

LEES MEER >

Ons Team

Wij werken landelijk met een team van vier (team) coaches, trainers en intervisoren die elk hun eigen specialisme hebben binnen ons aanbod.

Het eerste aanspreekpunt voor Langedijk Consult is Dr. Miranda Langedijk, zeer ervaren (team)coach, MBCT coach, trainer en HRM consultant.

LEES MEER >

Direct een afspraak inplannen?

Wil je direct een afspraak maken? Of heb je een vraag voor ons? Neem dan contact op met Nannette de Boer. Zij helpt je graag verder.

Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Bel mij op 075-614.54.27 of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Wil je weten waar we je mee kunnen helpen, op welke thema’s we coachen en trainen?