Professionele (team)coaching & training

van managers en professionals

Effectief communiceren & (samen)werken

Burn-out preventie & begeleiding

Langedijk Consult is Partner in Professionalisering. Wij zorgen er voor dat onze klanten sterk staan en effectief en prettig communiceren en (samen)werken. De maatschappij is volop in beweging. Dit vraagt van organisaties dat zij continu inspelen op veranderingen. Wij leggen de basis voor met plezier en energie, wendbaar en weerbaar excelleren.

 

Wij begeleiden maatwerk trajecten met en voor managers en professionals. Van professionele individuele coaching tot het stevig op de kaart zetten van een team. Van open en in company empowerment trainingen tot het bedenken, opzetten en verzorgen van een ontwikkeltraject voor het gehele management of een complete organisatie. Vraag naar onze referentieprojecten voor een beeld van onze werkzaamheden.

Onze kernwaarden: persoonlijke aandacht, transparante afspraken, duurzame resultaten, integer en uiterst effectief.

 

Wij werken met onze klanten aan kwaliteit

en professionele ontwikkeling door:

Effect: met plezier en energie, wendbaar en weerbaar excelleren!

 

Elevator iPitch presentatie training Langedijk Consult - door Miranda langedijkOp zoek naar zeer ervaren, professionele (team)coaches en trainers die helpen om resultaat te boeken? Neem contact op met Dr. Miranda Langedijk (06-13.54.10.47). Zie hier referenties van onze klanten en klanten in de schijnwerpers.

Of bekijk onze YouTube iPitches!

 

Individuele coaching

De managers en professionals die wij coachen werken hard. Ze hebben hart voor hun vak en doen de dingen graag goed en effectief. Ze willen zelf en samen optimaal presteren en weten dat dat vergt dat ze effectief communiceren en goed voor zichzelf zorgen. Maar tussen weten, voelen én doen zit soms een kloof. Die helpen wij overbruggen.

 

Onze klanten komen o.a. met de volgende vragen:

 

Wij helpen klanten resultaat te boeken. Snel en effectief. Vrijwel altijd binnen 6 à 10 gesprekken. Zie hier voor meer informatie over het veranderen van je gedrag, competentieontwikkeling, privé-werk balans en burn-out preventie.

 

Teamcoaching

Langedijk Consult Coaching zorgt er voor dat uw team sterk staat, effectief communiceert en goed samenwerkt!Wij zorgen er voor dat uw team sterk staat, effectief communiceert en goed samenwerkt!

 

Langedijk Consult Coaching heeft zeer veel ervaring met het begeleiden van teams die beter willen communiceren en samenwerken, die meer zelfsturend willen worden, waar verbindend leiderschap gewenst is en/of waar het rommelt omdat men heel hard werkt en onder druk staat of waar een gebrek aan visie, duidelijkheid, vertrouwen of veiligheid is.

In zulke teams loopt men het risico op:

Wij leveren altijd vraaggestuurd maatwerk. Van een korte sessie tot strategische trajecten op organisatieniveau. We zijn goed in het creëren van draagvlak, we werken sterk interactief en boeken én borgen samen met onze klanten het gewenste resultaat!

 

Zie hier voor referenties van klanten en voor meer informatie over onze teamcoaching en (in-company)trainingen

 

Empowerment Trainingen

Wij geven open en in-company empowerment trainingen. In een groep werken aan die competenties die maken dat je sterker staat en wezenlijke stappen zet. Gericht op:

Hoge kwaliteit, veel persoonlijke aandacht, feedback, veiligheid, sfeer én resultaat!

 

Zie hier ons aanbod en onze trainingsagenda.Neem contact met ons op voor in-company trainingen of studiedagen (op maat).

 

SuccesManagement 

Het SuccesManagementSpel: Trainingen en Spelworkshops - door Miranda LangedijkWij geven een door klanten zeer hooggewaardeerde spelworkshop met het bekroonde en door ons ontwikkelde SuccesManagementSpel. Deze workshop is bijzonder geschikt om met een team in kaart te brengen hoe je er voor staat en te werken aan effectief en efficiënt (samen)werken en communiceren. Zie hier referenties van klanten specifiek gericht op (onze trainingen met) Het SuccesManagementSpel. Of bekijk onze YouTube iPitch over de Team Trainingen en Spelworkshops met Het SuccesManagementSpel.

 

Intervisie(coaching)

Wij hebben grote ervaring met het gedragen invoeren en begeleiden van op professionalisering gerichte trajecten, intervisie, intervisiecoaching en intercollegiaal overleg. Vanuit deze ervaring hebben wij een uitgebreid programma om de kwaliteit van werken én de zorg voor jezelf en elkaar te versterken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Ons team 

Logo SBB erkend leerbedrijf Langedijk Consult Coaching

Langedijk Consult werkt landelijk met een team van vijf     (team) coaches, trainers en intervisoren die elk hun eigen specialisme hebben binnen ons aanbod. Daarnaast werken wij o.a. samen met verzuimspecialisten (o.a. bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen) en loopbaancoaches. We verzorgen ook  teamtrainingen met mindfulness, fitness en martial arts elementen, gegeven door hierin gespecialiseerde en zeer ervaren trainers. Tevens werken we samen met professionele filmmakers voor onze elevator pitch presentatie trainingen. Het eerste aanspreekpunt voor Langedijk Consult is Dr. Miranda Langedijk, zeer ervaren (team)coach, trainer en HRM consultant.

 

Tevreden klanten

Onze klanten komen vooral bij ons via mond tot mond reclame en n.a.v. de positieve referenties van klanten (op onze website en vraag naar onze referentieprojecten). Opdrachtgevers blijven klant vanwege de resultaten. We zijn heel blij met deze waardering.

 

Voor het door ons ontwikkelde SuccesManagementSpel wonnen we bovendien de Organizers' Choice Award! (Bestellen van deze complete coachtoolkit voor professionele coaches en trainers kan hier)

 

Gratis E-Magazine! Meer dan 1700 abonnees!

Wil je direct tips en handvatten om mee aan de slag te gaan? Abonneer je nu op ons gratis E-Magazine. Een bijzondere themanieuwsnieuwsbrief (E-Zine) boordevol direct toepasbare informatie, tips en tests, die 4 maal per jaar verschijnt. Als je je nu abonneert krijg je bovendien maar liefst 10% korting op Het SuccesManagementSpel (meld je hier aan voor het E-Magazine en vraag ons om de kortingscode. Vul die direct in bij het bestellen van het coachspel in de webwinkel).

 

Locatie Langedijk Consult

Langedijk Consult Coaching is gevestigd in Zaandam en prachtig gelegen aan het Darwinpark. Wij ontvangen in ons mooie kantoor, de naastliggende sfeervolle en ruime praktijk en trainingsruimte, en bij mooi weer, desgewenst in de grote  tuin, zowel individuele klanten als teams en groepen.

 

Langedijk Consult Coaching in Zaandam, centrum van de gemeente Zaanstad in Noord-Holland, ligt 10 minuten rijden van Amsterdam. Langedijk Consult Coaching is zowel per openbaar vervoer als met de auto eenvoudig bereikbaar. Gratis parkeren, volop ruimte. Hier vindt u een routebeschrijving naar ons kantoor.

Uiteraard wordt indien gewenst ook ten kantore van de klant gewerkt.

Wij werken landelijk, in company en op locatie.

 

Nieuw: voor individuele coaching kunt u, naast in onze mooie praktijk in Zaandam, ook terecht in ons kantoor in Alkmaar!

 

Wandelcoaching individueel en voor teams

Behalve in onze praktijk en trainingsruimte, in company of op uw locatie wordt desgewenst al wandelend in de natuur gecoacht (wandelcoaching). We bieden zowel individuele wandelcoaching aan, als wandelcoaching aan teams.

Langedijk Consult Coaching organiseert jaarlijks De Nationale Wandelcoachdag in Zaanstreek Waterland.

 

Resultaat boeken: neem nu contact op!

Herken je dit voor jezelf of (één van) je team(leden):

 

Wij staan voor persoonlijke aandacht, transparante afspraken, duurzame resultaten, integriteit en uiterst effectieve oplossingen. Kortom: professioneel (samen)werken en communiceren!

 

Bel ons wanneer je concrete stappen wilt zetten.

Contact is zo gelegd: 075-614.54.27 of 06-13.54.10.47.

 

Hartelijke groet,

Miranda Langedijk

 

Meer informatie op deze website

Op deze website vind je o.a. uitgebreide informatie over:

 

Zie hier de volledige sitemap.

 

Welkom bij Langedijk Consult

Miranda Langedijk

Langedijk Consult is gespecialiseerd in professionele (team) coaching & training. Effectief communiceren en (samen)werken en burn-out preventie en stressreductie.

Nieuws


De winternieuwsbrief is uit! Werkstress reductie #4: het belang van sociale steun

In deze nieuwsbrief het vierde artikel in onze serie over werkstress reductie. Eerder hebben we aandacht besteed aan de eerste twee cruciale factoren om werkstress te reduceren: het verlagen van de werkdruk en het vergroten van je regelmogelijkheden.
De sociale steun die je ervaart in je directe werkomgeving is de derde factor.
Hierop richten we ons in deze nieuwsbrief. Met 10 tips om te bouwen aan de voorwaarden voor het ervaren van steun en praktische voorbeelden om de sociale steun binnen je team te vergroten. Meer »


Mooie resultaten Training Effectief en assertief communiceren!

Wil je effectiever communiceren en op een prettige en assertieve manier voor jezelf opkomen? Onze tweedaagse open training Effectief en assertief communiceren wordt altijd zeer gewaardeerd. De meest recente training is door de enthousiaste deelnemers succesvol afgerond en beoordeeld met een 8,8. Wil je ook grote stappen zetten? De eerstvolgende training vindt plaats op vrijdag 5 en 19 april 2019. Meer »


Nieuwe publicatie: Waardering in je team: do’s & don'ts #3 - Te weinig waardering

Help, ik word niet gewaardeerd door mijn leidinggevende! Stel je hebt hard gewerkt aan een project of presentatie en je leidinggevende heeft er niets positiefs over gezegd, heeft het naast zich neergelegd of alleen een opmerking gemaakt over een onbelangrijke spelfout en je merkt dat dat je raakt. Wat doe je en wat kun je beter laten? Meer »