Samen successen vieren!

18-06-2009

Oogstfeest

Op 19 mei vond het "Oogstfeest" plaats bij een grote klant. Een dag geheel georganiseerd door de betrokken managers die hebben deelgenomen aan de eerste fase van een managementontwikkel- en organisatieveranderingstraject. Een bottom-up traject voor het gehele management van een grote overheidsdienst (140 managers) begeleid en verzorgd door Langedijk Consult. Dit traject is gestart begin 2008 en onze begeleiding liep door tot en met 2010.

 

We startten de dag in het Olympisch Stadion met een enorm inspirerende presentatie door Robin van Galen (coach van het Olympisch dameswaterpoloteam, goud in 2008). Vervolgens een heus debat à la het Lagerhuis ("hear, hear", en "shame!") waarna we per rondvaartboot naar de Witte Toren trokken voor een heel mooi en warm samenzijn en lekker dineren. Een absolute topdag!

 

Circusdagen

Nog een bijzondere happening vond plaats op 26 en 27 mei. Langedijk Consult verzorgde een tweedaagse startbijeenkomst voor een divisie in het teken van excellent presteren. Om excelleren tastbaar te maken hadden we gekozen voor een circusthema. Dankzij de fijne samenwerking met Roland Vermeylen (Organisatiepsycholoog én circuskenner uit België) en de professionele artiesten Sara Vermeylen, Martin Robin en Arnoud Wauters ontstond een prachtig circusoptreden van professionele performers én het samen in elkaar zetten van een circusvoorstelling door de deelnemers. Dat leidde tot veel hilariteit, onvermoedde talenten en het doorvoelen van die zaken die essentieel zijn om samen te excelleren. En met die mooie opbrengsten op zak werd op dag twee een prachtig plan van aanpak voor de nieuwe divisie in elkaar gezet door de deelnemers!

 


Terug naar het overzicht

Welkom bij Langedijk Consult

Miranda Langedijk

Langedijk Consult is gespecialiseerd in professionele (team) coaching & training. Effectief communiceren en (samen)werken en burn-out preventie en stressreductie.