Binnenkort weer van start: Training Effectief en assertief communiceren (vol!)

02-10-2018


Wil je effectiever communiceren en op een prettige en assertieve manier voor jezelf opkomen? Wil je zonder moeite grenzen stellen, 'nee' zeggen en beter omgaan met kritiek? Wil je meer zelfvertrouwen en je doelen realiseren? Schrijf je dan snel in voor onze succesvolle, door klanten en opdrachtgevers hoog gewaardeerde, tweedaagse assertiviteits- en communicatietraining. Deelnemers zijn altijd zeer tevreden en zetten grote stappen. 

 

Referenties

Door deel te nemen aan de training Effectief en assertief communiceren heb ik een extra stap kunnen zetten in mijn totale coachtraject. Ik heb nog meer inzicht gekregen in de technieken om assertiever te kunnen zijn en effectiever te communiceren.
Het was fijn om mijn ervaringen te kunnen delen met ‘gelijkgestemden'.
Ik voel dat ik weer een stap verder ben gekomen om voor mezelf op te komen én er te zijn!

Eveline, Projectleider Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

 

De training Effectief en assertief communiceren en de trainer heb ik als erg positief ervaren. Het gemêleerde groepje van medecursisten vond ik ook heel prettig.
Ik heb nieuwe inzichten opgedaan om op een gezonde en assertieve manier mijn grenzen aan te geven en te beschermen.
Zelf heb ik nogal de neiging om fel te reageren. Tijdens de training heb ik o.a. geleerd om mijn temperamentvolle reacties om te buigen naar assertieve!
Ik wil echt iedereen aanraden om deze training een keer te volgen!

Marjolein Loggen, commercieel medewerker binnendienst RTV NH/AT5

 

Dit zijn twee referenties door enthousiaste deelnemers. Wil je er meer lezen, je vindt ze hier.

 

Datum en locatie 

De eerstvolgende tweedaagse open training 'Effectief en assertief communiceren' vindt plaats op vrijdag 2 en 16 november 2018 in onze mooie praktijk te Zaandam (10 minuten rijden van Amsterdam - Noord-Holland). 

Deze training is inmiddels vol!

In het voorjaar verzorgen we de training op vrijdag 5 en 19 april 2019. Je kunt je hiervoor nu alvast inschrijven. 

 

Effectief

Werken in een kleine groep aan feedback geven en ontvangen, omgaan met kritiek, grenzen stellen (m.b.v. een zeer handig en eenvoudig toe te passen model), 'nee' zeggen, het onderscheiden van vier gedragstypen en oefenen met assertief gedrag en communicatie waarbij jouw eigen praktijksituaties ruimschoots aan bod komen. Volop gelegenheid tot vragen en veel persoonlijke aandacht in een veilige en ontspannen sfeer.

 

Resultaat

Meer rust en balans, minder rennen of je laten afleiden, minder stress en frustratie, meer het overzicht behouden, open, eerlijk en duidelijk communiceren en je doelen daadwerkelijk gaan halen!

 

Meer informatie

Deelname prijs van slechts 475,- euro ex. BTW pp voor twee hele dagen (van 9.00 - 16.00 uur), inclusief een lekkere lunch en een heldere handout.

In 2019 bedragen de kosten 525,- euro ex. BTW pp.

Voor bedrijven: Bij inschrijving van 2 of meer deelnemers: 10% korting op de prijs.

 

We werken in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. 

 

Voor meer informatie over de training of aanmelden graag contact opnemen met Miranda Langedijk (06-13.54.10.47) of Nannette de Boer (075-614.54.27) of direct inschrijven via de website.  


Terug naar het overzicht

Welkom bij Langedijk Consult

Miranda Langedijk

Langedijk Consult is gespecialiseerd in professionele (team) coaching & training. Effectief communiceren en (samen)werken en burn-out preventie en stressreductie.