Mooie resultaten Training Effectief en assertief communiceren!

15-11-2019

Wil je effectiever communiceren en op een prettige en assertieve manier voor jezelf opkomen? Wil je zonder moeite grenzen stellen, 'nee' zeggen en beter omgaan met kritiek? Wil je meer zelfvertrouwen en je doelen realiseren? Schrijf je dan snel in voor onze succesvolle, door klanten en opdrachtgevers hoog gewaardeerde, tweedaagse assertiviteits- en communicatietraining. Deelnemers zijn altijd zeer tevreden en zetten grote stappen.

 

Referenties

Tijdens deze twee daagse training " Effectief en assertief communiceren " heb ik heel veel geleerd van Miranda, een prachtig mens, die op een zeer sympathieke wijze, mij een spiegel voor hield, om daarna samen naar oplossingen te zoeken, met bepaalde valkuilen te leren om te gaan. De interactie met de overige cursisten verloopt in een open prettige sfeer en ook daar leer je weer veel van. Echt waar: Het is voor iedereen een waardevolle training. Dank je wel Miranda!

Liesbeth

 

De tweedaagse training Effectief en assertief communiceren heeft me veel opgeleverd. Zo heb ik meer inzicht gekregen in mijn houding naar anderen en in de wijze waarop ik met anderen communiceer. Daarnaast heb ik ook geleerd hoe je op een goede manier feedback geeft en je grenzen beter duidelijk kunt maken. De omstandigheden waarin de training werd gegeven beoordeel ik als zeer positief. Ik ben zeer tevreden over Miranda als trainer; de sfeer onder de deelnemers was prima en we zijn beide dagen goed verzorgd. 

Mocht je overwegen deze of een andere training bij Langedijk Consult te volgen: gewoon doen! Willem Kraaij

 

Dit zijn twee referenties door enthousiaste deelnemers. Wil je er meer lezen, zie hier.

 

Datum en locatie

De eerstvolgende tweedaagse open training 'Effectief en assertief communiceren' vindt plaats op vrijdag 3 en 17 april 2020 in onze mooie praktijk te Zaandam (10 minuten rijden van Amsterdam - Noord-Holland). 

 

Effectief

Werken in een kleine groep aan feedback geven en ontvangen, omgaan met kritiek, grenzen stellen (m.b.v. een zeer handig en eenvoudig toe te passen model), 'nee' zeggen, het onderscheiden van vier gedragstypen en oefenen met assertief gedrag en communicatie waarbij jouw eigen praktijksituaties ruimschoots aan bod komen. Volop gelegenheid tot vragen en veel persoonlijke aandacht in een veilige en ontspannen sfeer.

 

Resultaat

Meer rust en balans, minder rennen of je laten afleiden, minder stress en frustratie, meer het overzicht behouden, open, eerlijk en duidelijk communiceren en je doelen daadwerkelijk gaan halen!

 

Meer informatie

Deelname prijs van slechts 525,- euro ex BTW pp voor twee hele dagen (van 9.00 - 16.00 uur), inclusief een lekkere lunch en een heldere handout.


Voor bedrijven: Bij inschrijving van 2 of meer deelnemers: 10% korting op de prijs.

 

We werken in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. De training loopt altijd snel vol, dus schrijf je snel in!


Voor meer informatie over de training of aanmelden graag contact opnemen met Miranda Langedijk (06-13.54.10.47) of Nannette de Boer (075-614.54.27) of direct inschrijven via de website


Terug naar het overzicht

Welkom bij Langedijk Consult

Miranda Langedijk

Langedijk Consult is gespecialiseerd in professionele (team) coaching & training. Effectief communiceren en (samen)werken en burn-out preventie en stressreductie.