Personal Coaching

Personal Coaching

Overweeg je een coachtraject en spreekt Personal Coaching je aan?
Misschien weet je precies wat je coachvraag is. Misschien heb je alleen het gevoel dat je iets anders wil doen zodat je je prettiger gaat voelen, maar kun je het niet onder woorden brengen of weet je niet waar je dan precies mee aan de slag zou kunnen gaan. In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres.

Personal Coaching: hoe werkt dat?

In een eerste coachgesprek maken we kennis en kun je uitgebreid je verhaal doen. Wanneer je vragen hebt over het traject worden die uiteraard beantwoord. Vervolgens gaan we in het eerste gesprek samen naar de kern: wat speelt er en wat zou je willen realiseren?

Het antwoord op die vragen diepen we gedurende enkele gesprekken steeds verder uit. Tijdens het coachtraject werken we met ‘huiswerk’ opdrachten op maat. Zodat je gericht kunt reflecteren en oefenen.

Elk coachtraject is maatwerk: afgestemd op jouw wensen, doelen en omstandigheden. Gedurende het traject en aan het einde van het traject evalueren we: waar sta je ten opzichte van de doelen die je hebt gesteld.

Wij gaan voor duurzame resultaten. Dat blijkt onder andere uit de manier waarop we resultaten borgen.
Drie maanden na een traject voeren we samen een terugkomgesprek. Nog een half jaar later hebben we een kleine follow-up. Zo heb je ook na een langere periode de gelegenheid om nog eens even af te stemmen, of gewoon je successen te delen!

Miranda heeft een heel duidelijke wetenschappelijke basis voor wat ze doet, ze heeft bijvoorbeeld veel kennis van zaken op het gebied van psychologische processen, HRM, arbeid & organisatie. Maar daarnaast is ze ook zeer intuïtief. Een heel sterke combinatie. 
Saskia Johansen, senior onderzoeker

Wil je een coachgesprek inplannen? Heb je vragen, wil je toelichting of advies?
Wil je iets met ons bespreken?

Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord!

Klanten over Personal Coaching