Referentie: Professionele, adequate en integere aanpak

Referentie: Professionele, adequate en integere aanpak

Al bijna 4 jaar heb ik als opdrachtgever een zeer prettig contact met Miranda.
Wanneer ik haar bel over een coachtraject voor één van onze werknemers, neemt ze ruim de tijd om naar me te luisteren.
Ze gaat zeer integer om met verkregen informatie, door deze bij de coachee te checken.

Ik vind het, als opdrachtgever, erg prettig dat een coachtraject vaak al op korte termijn kan starten. Ze legt de vinger snel op de zere plek, ze stelt met de coachee persoonlijke doelen op en ze maakt een concreet coachplan.
Gedurende het traject houdt Miranda me op een goede manier op de hoogte van de voortgang. Ze staat daarbij altijd open voor feedback.

Heel fijn dat er altijd een gezamenlijke eindevaluatie met de leidinggevende en opdrachtgever plaatsvindt. Miranda schroomt niet om te zeggen waar het op staat, maar ze doet dit op zo’n manier dat een ieder zich er comfortabel bij voelt.

Miranda kan coachen op alle niveaus, van de werkvloer tot de top. Binnen onze organisatie hoor ik alleen maar positieve geluiden over haar.

Wieke Kneib, Hoofd P&O