Referentie: Professionele ondersteuning, persoonlijk en zakelijk

Referentie: Professionele ondersteuning, persoonlijk en zakelijk

Behalve de training Effectief en assertief communiceren en de Masterclass communiceren en profileren die ik bij Miranda heb gevolgd, vragen wij haar regelmatig individuele medewerkers (management en leerkrachten) te coachen.

Ik ken Miranda als een bijzonder prettig, integer en rustig persoon, die goed luistert en mij, door middel van goed getimede vragen, zelf liet inzien hoe ik problemen en knelpunten het beste kon aanpakken. Zij leerde me dicht bij mezelf te blijven. Zij maakte me bewust van de kracht van mijn eigen persoonlijkheid en leerde me focussen op hoe ik aan mijn eigen normen en waarden kan blijven vasthouden. 

Miranda is een coach met een enorme brok ervaring en kennis van zaken: management, leiderschapsstijlen, processen.
Ik ben Miranda dankbaar voor wat zij daarbij, als coach, voor mij heeft betekent. 

Anouk Kabel, P&O adviseur Zaan Primair