Referentie: Dromen geven inzicht

Referentie: Dromen geven inzicht

Toen ik Miranda een keer vertelde dat ik regelmatig mijn dromen herinner en dat ik dat vervelend vond, omdat ze zwaar voelden en omdat sommige dromen terugkwamen, hebben we het uitgebreid gehad over hoe die dromen misschien van waarde kunnen zijn voor mij.

Ik ben toen mijn dromen bij gaan houden, door ze op te schrijven. Dat heeft me enorm geholpen om te gaan beseffen welke dingen er eigenlijk overdag impact op me hadden waar ik niet bij stilstond. Die bleken namelijk ‘s nachts in mijn dromen terug te komen. Blijkbaar zijn dat de dingen die me raken. Nu sta ik daar veel meer bij stil in plaats van er alleen een gevoel van zwaarte bij te hebben en dat lastig te vinden. Zo omgaan met mijn dromen heeft me veel nieuwe inzichten opgeleverd.

Nathalie