Referentie: Meer inzicht in eigen patronen

Referentie: Meer inzicht in eigen patronen

Miranda was voor mij de perfecte coach.
Mijn coachingsvraag kwam voort uit een zakelijk promotietraject, waarbij ik al snel zelf wist dat er met name op persoonlijk vlak voor mij het meeste groei behaald kon worden.

Tijdens het coachingstraject heeft Miranda me heel fijn geholpen om mijn eigen patronen in te zien en daar mee te gaan spelen. We hebben echt allerlei soorten onderwerpen besproken, zowel met betrekking tot mijn werk als mijn priv√©situatie. En bij alle onderwerpen heb ik me uitermate veilig en prettig gevoeld om alles te delen wat nodig was. Miranda houdt op een prettige en rustige manier een spiegel voor, met een gezonde dosis humor en soms wat acteertalent 😉

Ze geeft ook goede handvatten mee om tussen de sessies door te oefenen met hetgeen tijdens een sessie besproken is. Vanwege de reisafstand hebben wij alle sessies online gedaan, maar ik heb geen moment het idee gehad dat Miranda op afstand zat.

Voor mij is zij een coach die zeer prettig en respectvol is in de omgang, die echt kijkt naar de persoonlijkheid van de gecoachte en vooral op een persoonlijke manier coacht, dus met tips en training die past bij de gecoachte.

Mede dankzij het coachingstraject heb ik mijn promotie goed doorlopen, heb ik erg veel over mezelf en over het gedrag van anderen geleerd en kan ik nu ook beter omgaan met situaties die lastig zijn voor mij.

Wendy Nent, Director Tax bij BDO en docent aan Tilburg University