Referentie: Meer perspectief en hoop

Referentie: Meer perspectief en hoop

Ik kan Miranda als coach zeker aanraden!
Ze heeft me in slechts enkele gesprekken geholpen te komen waar ik nu ben.

Ze is rustig en makkelijk om mee te praten. Ze is niet veroordelend, waardoor ik me vrij voelde om alles te vertellen. Ze is ook heel goed in je een spiegel voorhouden.

Privé en in het werk hadden bepaalde situaties en gebeurtenissen een grote negatieve invloed op mijn gevoel en daarmee op mijn gedrag naar anderen. In het begin van het traject was ik vooral boos. Ik gaf anderen de schuld van de situatie. Dat was voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving heel zwaar.

Miranda vroeg me een keer: “Als het buiten regent, ben je dan ook de hele dag chagrijnig?” Dat gaf me direct veel inzicht, want in zo’n situatie kan ik dat wat gebeurt en mijn gevoel wél goed van elkaar scheiden.

De coaching door Miranda heeft me enorm geholpen om zaken anders te gaan zien. Wat ik heb geleerd pas ik nu op een natuurlijke manier toe. Dat komt, omdat ik het ook echt zo voel. Het is nu ‘’peace’’ in mijn omgeving. Ik heb meer perspectief en hoop gekregen en heb ook het vertrouwen in mijn geloof weer terug. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Anoniem