Referentie: Persoonlijke groei door positievere focus

Referentie: Persoonlijke groei door positievere focus

Miranda heeft een zeer motiverende manier van coachen. Ze is vriendelijk en toont echt persoonlijke belangstelling. Door aandacht voor mijn successen te hebben, zag ik dat ik vooruit ging en werd ik me meer bewust van mijn potentieel en persoonlijke groei. Dat motiveert enorm.


Ze had heel snel door waar mijn  grote pijnpunten zaten, zodat ik direct aan de kern kon werken. Waar nodig is ze kritisch, maar haar benadering is altijd positief.

Ze toonde me het belang van meer compassie met mezelf en ze hielp me een positievere focus te ontwikkelen. Dit legt echt de basis voor verdere ontwikkeling.

Miranda is concreet in haar aanpak. Met heldere schema’s geeft ze inzicht, en handvatten voor communicatie en managementvaardigheden die ik snel en effectief kon toepassen. Ze had deze kennis ook echt paraat.

Miranda’s doelgerichte en praktische, positieve aanpak maken dat ik haar van harte aanbeveel aan anderen.

Astrid Manders, onderzoeker luchtkwaliteit en klimaat TNO