Referentie: Relaxter en realistischer in het werk

Referentie: Relaxter en realistischer in het werk

Toen ik startte met de coaching bij Miranda was ik net begonnen in een nieuwe baan in het speciaal onderwijs. Ik wilde alles graag meteen helemaal goed doen. Dat maakte het zwaar.
Door de coachingsgesprekken ben ik veel flexibeler geworden. Ik kan nu ook veel relaxter en realistischer naar mijn werk kijken. Ik zit helemaal op mijn plek én lekker in mijn vel. Dat is, zeker op een school als de onze, van groot belang.

Coachingsgesprekken ten tijde van corona

Gedurende het traject kregen we te maken met corona en konden de gesprekken niet meer bij ons op school gevoerd worden.
Toch werd het traject heel goed afgestemd op wat kon én op wat ik nodig had. Ik vond het prettig om zelf de regie hierin te kunnen hebben en te kunnen kiezen hoe en waar we de gesprekken zouden voeren.
In de zomerperiode hebben Miranda en ik samen heerlijk gewandeld in het park naast de praktijk van Langedijk Consult. En in het nieuwe schooljaar zijn we overgestapt op videobellen.

Focus en humor

Miranda biedt in de gesprekken een heel fijn luisterend oor. Ze is geduldig, heeft veel focus en volle aandacht voor je. De kleinste signalen, verbaal én non-verbaal, vallen haar direct op. Dat vind ik zo knap van haar!
Als ik terugdenk aan onze gesprekken schiet ik regelmatig in de lach. Miranda verstaat de kunst om je met veel humor te laten inzien wat je eigenlijk (herhaaldelijk) zegt en doet. Zo, dat je op een gegeven moment zelf opmerkt: o kijk, daar doe ik het weer 🙂

Mindful

Ik heb tijdens mijn traject ook het 8 weekse Mindfulnessprogramma van Miranda gevolgd.
Ik heb er zoveel aan gehad dat inmiddels mijn hele gezin ook mediteert.
Zelfs de kinderen luisteren meditaties voor het slapen gaan. Ze vinden het heerlijk.

Linda Vedder, Leerkracht SO Herman Broerencollege