Referentie: Snel schakelen met milde aandacht

Referentie: Snel schakelen met milde aandacht

Ik ben heel positief over de sessies met Miranda. Ze is zeer kundig en ze luistert heel goed. Ze stelt je op je gemak door te luisteren, te vragen, je te bemoedigen en te adviseren.

Je hebt vaak de neiging om te denken “ik heb iets niet goed gedaan”. Dat weet ze terug te brengen tot ‘iets dat je overkomt’. De milde vriendelijke aandacht die in haar Mindfulness programma aan de orde komt, straalt ze zelf ook uit.

Zowel zakelijk als privé heb ik veel baat bij de coaching gehad.

Door haar jarenlange ervaring bij GVB is ze goed op de hoogte van wat er speelt. Dat zorgt voor snel schakelen en extra begrip.  Ze heeft me bijvoorbeeld geholpen bij het voorbereiden van een presentatie voor het MT. Wat we samen hadden geoefend, heb ik later met succes in praktijk gebracht.

Op persoonlijk vlak heb ik veel gehad aan de Mindfulness training. Ik doe nog regelmatig de ademhalingsoefeningen. Ze werken rustgevend en helpen me om mijn gedachten ergens anders heen te brengen.

Mark van der Himst, manager Supply Chain bij GVB