Referentie: Stapsgewijs richting en inzicht

Referentie: Stapsgewijs richting en inzicht

Toen ik startte met mijn coachtraject bij Miranda had ik een vraag, waarop ik het antwoord niet helder kreeg. Ik vond mijn werk niet leuk meer en wist niet of ik daarin verder wilde. Tegelijkertijd speelden er ook andere zaken, die invloed hadden op hoe ik me voelde.
Miranda stelde me iedere keer de goede vragen. Dat deed ze stapsgewijs.

Ze hield daarbij rekening met hoe met mij ging, door in te spelen op wat zich aandiende en wat ik op dat moment nodig had. Daarbij hield ze ook steeds een lijn aan, gericht op de doelen die ik aan het begin van het traject had geformuleerd. We hebben veel onderwerpen besproken, waarbij ik steeds meer inzicht kreeg in hoe ik in het leven sta en met situaties omga. Dat deed ze op zo’n manier dat ik uiteindelijk zelf de antwoorden vond op de vragen die ik had.

Een 10!

Miranda is heel toegankelijk en open. Alles is bespreekbaar. Die veiligheid van de gesprekken heb ik heel prettig gevonden. Ze heeft daarnaast een gigantische kennis van theorie, boeken, apps en oefeningen. En die kennis brengt ze heel gemakkelijk over. Ook hierin geldt: niks moet, je kunt naar wens eruit pakken wat voor jou werkt.
Ik heb bijvoorbeeld heel veel gehad aan haar meditatieoefeningen in combinatie met een meditatie app. Ik gebruik ze nog steeds dagelijks.

Ik heb het gehele coachtraject beoordeeld met een 10! Mijn vertrouwen in Miranda is groot. Ze heeft me door dit traject weer plezier in mijn werk gegeven en privé is er weer meer balans gekomen. Dank je wel!

Marianne, manager