Referentie: Sterker en zelfverzekerder

Referentie: Sterker en zelfverzekerder

Ik vind het heel fijn om iets te vertellen over mijn coachtraject. Het traject heeft me zoveel gegeven, dat ik het iedereen zou gunnen.
De gesprekken met Miranda voelden heel veilig. Miranda is als persoon heel warm. Dat heb ik erg prettig gevonden. En haar kennis enorm!

Ik ben door haar coaching veel sterker en zelfverzekerder geworden. Ik leerde voelen en herkennen wat mijn lijf me vertelde en daarop te navigeren en me uit te spreken. Dat was compleet nieuw voor mij.

Ook de mensen om mij heen hebben de verandering opgemerkt en waar ik bang was voor negatieve reacties was daar juist het tegenovergestelde waardoor ik mij enorm gesteund voel(de).

Het traject heeft me veel meer opgeleverd dan ik van te voren had gedacht. Laagje voor laagje, alsof je een ui pelt, kwamen we tot de kern en werd me duidelijk waar dingen vandaan kwamen.

De tools die Miranda me daarbij aanreikte waren steeds op maat, ze pasten echt bij mij. Ik zag hoe ik mijn kwaliteiten en eigen kracht hierbij kon gebruiken. Dit geheel maakte dat het vertrouwen in mezelf bleef groeien en dat ik steeds meer liefde voor mezelf ontwikkelde.  Dat heeft niet alleen een heel positief effect op mijn werk, maar ook priv√©, zelfs op mijn relatie met mijn partner en kinderen. Dat is heel waardevol voor me.

Na elk gesprek was ik enorm gemotiveerd om met het geleerde aan de slag te gaan. Wanneer Miranda en ik  elkaar weer spraken voelde ik me opgetogen en enthousiast om te vertellen wat ik ermee had gedaan!

Petra van Dekken, administratief medewerker Leo Kanner De Musketier