Referentie: Uitgedaagd en gestimuleerd

Referentie: Uitgedaagd en gestimuleerd

Wat ik heel sterk heb gevonden in het traject bij Miranda is de manier waarop ze, in een sfeer van grote veiligheid en vertrouwen, haarscherp analyseert en fileert.
Ik was op zoek naar iemand met wie ik een goed gesprek kon voeren en die de confrontatie niet zou schuwen, zodat het ook echt iets zou toevoegen. Aan die verwachting heeft ze zeker voldaan!
Daar waar ik op een gegeven moment dacht: “Zo kan ‘ie’ wel weer even”, wist ze me toch de verdieping in te krijgen, me over mijn weerstand heen te helpen of kwam ze via een omweg weer met me op het pad uit waarop nog een stap te zetten was. De gesprekken daagden me uit en waren stimulerend. Ze vormden de basis van dit zinvolle coachtraject.

Carl Stegmann, Adjunct Sectordirecteur Trinitas College