Referentie: Zacht op de relatie, stevig op de inhoud

Referentie: Zacht op de relatie, stevig op de inhoud

Tijdens mijn werkzaamheden als consulent liep ik tegen bepaalde zaken aan. Mijn werkgever bood mij een coachingstraject bij Miranda aan. De eerste keer dat ik Miranda sprak, voelde dit gelijk heel vertrouwd, ondanks het feit dat dit via videobellen ging.

Miranda creëert een ruimte waarin je je kwetsbaar kan en durft op te stellen. Zij neemt je serieus en alles mag er zijn. Hierdoor ontstaat er een veilige sfeer in de coachingsgesprekken en weet Miranda snel tot de kern van het probleem te komen.

‘No bullshit approach’

Miranda geeft je op een milde manier vertrouwen in jezelf terug, maar daarnaast kan zij ook een ‘no bullshit approach’ hanteren. Zij legt de vinger snel op de zere plek en is niet bang om je, indien nodig, een schop onder je kont te geven, zodat je ook daadwerkelijk met het geleerde aan de slag gaat. Hierbij heeft Miranda alle aandacht voor maatwerk.

Volgens mij kan zij feilloos inschatten welke aanpak ze bij haar cliënten kan toepassen, bijvoorbeeld het gebruik van humor, en kan zij deze aanpak aanpassen aan de situatie. Wat ik vooral sterk vind aan de manier van coaching is dat er niet alleen aandacht is voor het werk en hetgeen waar je tijdens het werk tegen aan loopt, maar ook voor je privéleven. Dit helpt enorm.

Ik ben heel blij dat ik de coaching bij Miranda heb mogen doen, het heeft mij veel opgeleverd. Miranda is een topper en ze krijgt van mij een 10+!

Iris Duijsters, jeugdconsulent Gemeente Den Helder

Logo Gemeente den Helder