Referenties Trainingen

Referenties Trainingen

Wij geven met veel plezier empowerment trainingen, in company trainingen en workshops.
Op deze pagina vind je een overzicht van de ervaringen van individuele klanten, teams en opdrachtgevers met de verschillende trainingen en workshops die Langedijk Consult verzorgt.

Referentie: Training op maat

Natascha Weeteling, schoolleider bij Zaan Primair: de training Effectief & Assertief Communiceren krijgt van mij een 10! Miranda is een geweldige trainer, die oog heeft voor de behoeftes van de deelnemers, goed kan schakelen en de verdieping met de groep creëert.
Lees meer >

Referentie: Stil staan bij het gevoel

Yvonne Lamers, adviseur informatiebeheer bij de Gemeente Den Helder: de training Effectief & Assertief Communiceren krijgt van mij op alle onderdelen een 10! Ik heb meer handvatten gekregen. Ik heb geleerd om even stil te staan bij het gevoel en niet direct primair te reageren, waardoor er een beter resultaat in…
Lees meer >

Referentie: Meer zelfverzekerdheid

Lies Bloem, assistent accountant AccountantXtra: ik heb de training als leerzaam en prettig ervaren. De sfeer binnen de groep voelde veilig. Ik ga met meer zelfverzekerdheid gesprekken in en durf in mijn leven beter keuzes te maken, waarbij ik mij prettig voel.
Lees meer >

Referentie: Super toepasbaar in de praktijk

Hatice Guzeler, schoolleider: de training Effectief & Assertief Communiceren is super toepasbaar in de praktijk! Miranda is een zeer bekwame trainer. Ik heb praktische handvatten gekregen om in te zetten in lastige situaties (gesprekken). Het was fijn en heel leerzaam om te kunnen oefenen in rollenspelen en daarop te reflecteren.
Lees meer >

Referentie: Veel inzicht

Werner Barendrecht, communicatieadviseur Regio College: ik heb de training Effectief & Assertief Communiceren als heel prettig ervaren. Er is een veilige sfeer gecreëerd waardoor je met elkaar aan de slag kon gaan. De soms van tevoren ‘ongemakkelijke’ opdrachten brachten me veel inzicht. Ook om dat bij anderen te zien. De…
Lees meer >

Referentie: Top training én trainer

Margreet van Driel, leraarondersteuner Leo Kanner Onderwijsgroep/De Musketier: wat een aanrader is deze training Effectief & Assertief Communiceren en wat een fantastische vrouw is Miranda! Nog nooit zoveel over mezelf leren reflecteren! De training én de trainer krijgen van mij een 10!
Lees meer >

Referentie: Fijne setting, fijne sfeer

Eveline Kuijpers, leerkrachtondersteuner Leo Kanner Stichting: fijne setting, fijne sfeer! Miranda, je bent een fijne coach (blij dat Peter jou aan mij heeft gekoppeld 😉). De training Effectief & Assertief Communiceren heeft mij tips en tools gegeven waar ik de rest van mijn leven iets aan ga hebben. Een 10!
Lees meer >

Referentie: Zeer waardevol en inspirerend

Chamelva van Kallen, subsidiemedewerker DUS-I: ik heb de training Effectieve Communicatie als zeer fijn ervaren, zeer waardevol en inspirerend. De training, gegeven door Miranda, geeft veel stof tot nadenken en inzicht in hoe het geleerde toe te passen in de praktijk: een 10!
Lees meer >

Referentie: Ruimte voor diepgang

Roos Nieuwendijk, projectmanager CIBG: een goede communicatietraining met fijne opbouw en ruimte voor diepgang. Fijn dat de trainer echt luisterde en prikkelende vragen stelde om je verder te helpen.
Lees meer >

Referentie: Een 10 voor toepasbaarheid!

Milan Lobrij, wetenschappelijk medewerker RIVM: ik vond de training Effectieve Communicatie erg goed. Een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk met oog en ruimte voor persoonlijke verhalen. Miranda kan erg goed luisteren en weet op een objectieve, duidelijke wijze situaties te ontleden en tot de kern te komen.
Lees meer >

Referentie: Goed voor mezelf en anderen

Nick Doorn, teamleider ZGAO: de training was intens, zeer leerzaam en plezierig. Het was mooi geweest als ik de training eerder in mijn leven had gevolgd, maar ik ben heel blij dat ik er nu aan heb kunnen deelnemen. De training en de trainer krijgen van mij een dikke 10!
Lees meer >

Referentie: Dichter bij jezelf

Raymond Domingo, productontwikkelaar Nedap Healthcare: de training Effectief & Assertief Communiceren brengt je weer dichter bij jezelf en helpt je anderen en de wereld beter te begrijpen.
Lees meer >

Referentie: Scherp en analytisch

Renee Kooger, onderzoeker TNO: Miranda is een geweldige trainer met een uitzonderlijk scherp, analytisch, observatievermogen. De praktische tips en de achterliggende theorie zijn zeer bruikbaar en relevant. Ik heb meer vertrouwen in mijn eigen kwaliteiten en in anderen gekregen.
Lees meer >

Referentie: Leerzaam en bruikbaar

Annelies Sakkee, docent Nederlands Leo Kannerschool VSO: een ontzettend leerzame en bruikbare training en de manier waarop Miranda de training geeft (in de groep, maar ook persoonlijk in een gesprekje) is top!
Lees meer >

Referentie: Respectvol

Yvonne Ploeger, ambulant begeleider/trainer/coach Gedragpunt: prettig om in een veilige groep te oefenen. Respectvol! De training Effectief & Assertief Communiceren heeft me opgeleverd te kijken naar wat ik zelf kan doen met betrekking tot overtuigingen en grenzen stellen.
Lees meer >

Referentie: Trainer als leidraad

André Molenaar, werkvoorbereider/planner GVB Rail Services: tijdens de training is er veel aandacht voor de individuele deelnemer en voor de groep als geheel. De leerstof is een hulpmiddel, Miranda vormt als trainer de leidraad en biedt ook houvast.
Lees meer >

Referentie: Opkomen voor mezelf

Ramona, leerkracht ZMLK-onderwijs Herman Broerencollege: ik heb geleerd hoe ik op een positieve manier voor mezelf kan opkomen om feedback te zien als iets om van te leren.
Lees meer >

Referentie: In beweging

Henriëtte Tilstra-Romar, AB-er, trainer/coach Gedragpunt: er waren zaken waar ik mijn ogen voor sloot en waar ik mezelf voor afsloot. Nu heb ik geleerd om het gesprek aan te gaan.
Lees meer >

Referentie: Meer ontspannen gesprekken voeren

Arjan Krosse, schroefasmonteur Akerboom Yacht Equipment: we wilden graag meer leren hoe beter om te gaan met stress en effectiever feedback te geven en te ontvangen. Iedereen had hierin een andere aanpak, zo konden we elkaar tips geven. Ik heb daar veel van geleerd.
Lees meer >

Referentie: Praktische handvatten

Stephan, senior medewerker Ruimtelijke Ordening, de BUCH: de training Effectief & Assertief Communiceren heeft me een aantal handvatten gegeven voor de praktijk. Ik vond zowel de trainer, Miranda, als de training erg prettig en goed!
Lees meer >

Referentie: Humor

Monique: een geweldige training die mij veel heeft geleerd. Miranda is een gedreven, vriendelijke trainer met humor, die precies de vinger op zere plek weet te leggen.
Lees meer >

Referentie: Geleerde met veel plezier toepassen

Joke Meijer, adjunct-directeur primair onderwijs: ik heb genoten van deze twee dagen! Miranda is een hele fijne trainer, vriendelijk, rustig, helder, professioneel, maar bovenal iemand bij wie je je meteen vertrouwd voelt. Zij schept de belangrijke voorwaarde: vertrouwen en een heerlijke omgeving om deze dagen door te brengen.
Lees meer >

Referentie: Rust en energie

Senior Specialist Invordering HHNK: het coachtraject en de training Effectief & Assertief Communiceren hebben me veel rust gebracht én ervoor gezorgd dat ik me weer actief voel. Ik sta weer met volle energie in mijn leven.
Lees meer >

Referentie: Stap verder

Eveline, Projectleider Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier: door deel te nemen aan de training Effectief & Assertief Communiceren heb ik een extra stap kunnen zetten in mijn totale coachtraject. Ik voel dat ik weer een stap verder ben gekomen om voor mezelf op te komen én er te zijn!
Lees meer >

Referentie: Verhelderend

Heleen: de diversiteit van medecursisten, de prettige ruimte, de gezamenlijke lunch en het wandelen buiten maakte voor mij dat ik tevreden terugkijk op deze training.
Lees meer >

Referentie: Fijne sfeer en goede verzorging

Willem Kraaij: de omstandigheden waarin de training werd gegeven beoordeel ik als zeer positief. Ik ben zeer tevreden over Miranda als trainer; de sfeer onder de deelnemers was prima en we zijn beide dagen goed verzorgd.
Lees meer >

Referentie: Diepgang en humor

Ines Leijen, dirigent/muziekdocent: de diepgang van de cursus heeft me positief verrast: ook de onderliggende redenen van wat lastig is, zijn in de communicatie naar voren gekomen. En dat gebeurde eigenlijk al heel snel.
Lees meer >

Referentie: Ruimte voor eigen inbreng

Wendy Prins, Persoonlijk begeleider WoondroomZorg: ik heb door de training Effectief & Assertief Communiceren inzicht gekregen in hoe iets, wat vroeger is gebeurd, invloed heeft op mijn hele handelen nu. Hierdoor kan ik nu veel bewuster de keuzes maken in hoe ik voortaan wil handelen.
Lees meer >

Referentie: Professioneel en menselijk

Theo: Miranda geeft een zeer professionele en menselijke training Effectief & Assertief Communiceren. Iedereen wordt in zijn of haar waarde gelaten. Gewoon doen en ervaren. Geen drempels en geen stempels.
Lees meer >

Referentie: Valkuilen én oplossingen

Ruud Wormgoor: ik heb in een heel prettige, open sfeer veel geleerd. Onder andere door de interactie met de andere deelnemers heb ik meer inzicht gekregen in mijn valkuilen én in mogelijke oplossingen.
Lees meer >

Referentie: Praktisch en leerzaam

Chantal: Effectief & Assertief Communiceren is een super praktische, leerzame en vooral gelijk bruikbare training. Gegeven door een zeer kundige, leuke en inspirerende vrouw. Een training waar iedereen wat aan heeft!
Lees meer >

Referentie: Bewustwording

Sophia van der Muts: dankzij de training Effectief & Assertief Communiceren heb ik de tools gekregen om wat ik wil ontwikkelen in de praktijk te brengen. Enorm leerzaam om ook je medecursisten te horen en zien. Het gevoel van herkenning.
Lees meer >

Referentie: Eye-opener

Lilian Heitz, vrijwilligers coördinator Stichting DOCK wijkteam: de training Effectief & Assertief Communiceren was voor mij een eye-opener. Ik zie nu in dat ik zaken niet voor een ander moet invullen en dat als de ander iets vindt, ik dit bij de persoon kan laten.
Lees meer >

Referentie: Richting door timemanagement

Eva: ik heb Miranda’s Timemanagement training ‘Kiezen voor ruimte’ gevolgd evenals de daarop volgende cursus voor gevorderden. Werken aan timemanagement bleek meer dan ‘beter plannen’. Het heeft me duidelijk gemaakt welke kant ik op wil.
Lees meer >