Referentie: Rust door zelfcompassie

Referentie: Rust door zelfcompassie

De coaching bij Miranda was heel erg fijn. Ik voelde me direct zeer op mijn gemak bij haar. Dat juist dàt haar zo snel lukte heeft me positief verrast, want normaal laat ik niet snel het achterste van mijn tong zien.

Miranda straalt tijdens de gesprekken zowel rust als kracht uit. Ze heeft de gave om op een scherpzinnige en empathische manier te zorgen dat je in het hier en nu blijft, dat je minder met je omgeving bezig bent.

Ze heeft me geholpen in te zien dat er een middenweg bestaat tussen jezelf of anderen helemaal willen veranderen en accepteren dat sommige dingen er mogen zijn. Zelfcompassie en compassie voor anderen geeft rust en is duurzaam. Door de juiste handvatten, die ik met behulp van Miranda mezelf heb gegeven, kan ik dit ‘nieuwe gedrag’ eenvoudig en zonder trucjes in mijn dagelijkse leven toepassen. Ik ben zeer tevreden en de resultaten zijn groot.

Bibian Gasse, Manager PVO Bus GVB