Referentie: Top-teambuilding en relatiegeschenk!

Referentie: Top-teambuilding en relatiegeschenk!

Ik ben bij een grote klant intern als projectleider aan het werk en gaf gister aan 4 meiden een teambuilding sessie. We hebben het spel gespeeld op 3 thema’s. Twee aan twee de kwaliteiten en ontwikkelpunten van de drie team-thema’s uitgeplozen (en ik apart en gekeken of dit redelijk overeenkwam met mijn visie…). Daarna op het spelbord geplaatst en met de coachvragen aan de slag. Ik was er helemaal blij mee, voor mij in dit soort opdrachten een hele goede rode draad.

En ook leuk om, wanneer ik klaar ben met de klus, het spel aan het team cadeau te geven. Met de opdracht elke week in het teamoverleg met de dobbelsteen één onderdeel te pakken. Dat idee vonden ze super!

Oftewel: een goede recensie van mijn kant. Een topper en zeker aan te bevelen.

Hartelijke groet, Karin Hoorn, makelaar en projectleider, Futurus