Referentie: Top werkwijze en samenwerking

Referentie: Top werkwijze en samenwerking

Ik ben zeer positief over het coachtraject bij Miranda Langedijk. Top werkwijze en samenwerking, veiligheid en vertrouwen, ten volle persoonlijke aandacht en er was een hele goede balans in aandacht voor werk en privé. Ik heb mijn werkdoelen ruimschoots gerealiseerd. Doordat de focus eerst lag op meer rust en zelfkennis heb ik meer behaald dan die doelen alleen.

Miranda bleek ook Mindfulness coach te zijn en naast de mooie nieuwe inzichten die dat bracht, ging ik als vanzelf ook aan de slag met hele concrete handvatten en oefeningen. Ik mediteer nu dagelijks en ik kan veel beter ontspannen en loslaten. Deze aanvulling van het traject is een aanrader. Ik merk hoeveel me dat oplevert, in werk en privé. Deze coach krijgt van mij een 10!

Bas Timmers, teamleider VSO Daaf Geluk