Referentie: Uit de dip

Referentie: Uit de dip

Een jaar geleden ben ik na een turbulente periode onder andere door een baanwisseling persoonlijk uit balans geraakt en ben ik het enthousiasme en plezier in mijn werk en priv√© even volledig kwijtgeraakt.

Miranda heeft me, al wandelend door de polder, begeleid bij het terugvinden van de balans en het accepteren van en het omgaan met de situatie waarin ik me bevond. Dat was zeer positief en erg leerzaam. Ik ben de hele periode, vanaf het moment dat ik uit balans raakte met alle gevolgen van dien, als een soort ‘reis’ gaan zien. Het is niet makkelijk geweest en er zullen vast nog meer momenten komen ik mijn leven dat ik me ongelukkig zal voelen, maar ik heb mezelf op een andere manier leren kennen. Ik heb geleerd om voor mezelf te kiezen. Ik ben bezig geweest met zelfreflectie en ik herken mijn valkuilen en bepaalde gevoelens en emoties beter. Ik ben minder hard voor mezelf en accepteer het wanneer iets anders loopt dan gepland of verwacht. Die manier van kijken en reflecteren zet ik door.

Ik ben door het coachingstraject een heel moeilijke periode in mijn leven gaan ervaren als een verrijking. Ik kan er op een positieve manier op terugkijken en daarbij de gevoelens van pijn, falen en verdriet nog steeds voelen, maar ook trots zijn op mezelf! Ik heb moeilijke keuzes moeten maken, maar kon daardoor wel snel weer volledig gaan werken. Ik ben de organisatie en mijn leidinggevende dankbaar dat ik de kans heb gekregen om dit traject te volgen. Ik ben hierdoor gegroeid.

Recent voerden Miranda en ik het terugkomgesprek. Dat was weer erg prettig. Het gaf wederom stof tot nadenken en inspiratie! Als ik terugdenk aan een jaar geleden, ben ik blij dat ik die periode heb meegemaakt, maar vind ik het ook zo bijzonder dat alles zo snel weer ‘goed’ is gekomen. Mede dankzij jou en daar ben ik je erg dankbaar voor…
Klinkt allemaal heel zoetsappig, maar zo voelt het wel! 

Marleen, leerkracht