Wandelcoaching

Wandelcoaching

Het is ook mogelijk om al wandelend één of meer coachingsgesprekken te voeren. In de afgelopen jaren hebben we talloze ‘wandelklanten’ begeleid. Zij waren het er allemaal over eens: het lopen door de natuur draagt bij aan het tot rust komen. Het maakt lastige confrontaties makkelijker en het geeft naast de gebruikelijke inzichten ook beelden en ervaringen mee die je proces versterken.

Lopen (en lachen!) relativeert en genieten van de omgeving en het samen onderweg zijn maakt het letterlijk en figuurlijk zetten van stappen tot een moment om naar uit te kijken.

Veel klanten die nog niets bijzonders hadden met ‘lopen’ ontdekten die rust en het plezier van wandelen en een groot aantal van hen trekt er nog steeds regelmatig op uit. Allen bereikten hun coachingsdoel.

We hebben bijgedragen aan het op de kaart zetten van wandelcoaching in Nederland. Zo verzorgen we met regelmaat netwerkevents in het kader van de Nationale WandelCoachDag.
Daarnaast houden we met enige regelmaat strategiesessies, waarbij wandelcoaching een zeer gewaardeerd onderdeel is.

Klanten over Wandelcoaching

Referentie: Inzichten en antwoorden

Diana, leerkracht speciaal onderwijs: Miranda luistert echt naar je, maar zet je vooral zelf aan het denken. Dat maakte me bewuster van mijn eigen gedrag en bracht me inzichten en antwoorden.
Lees meer >

Referentie: Weer ontspannen en met plezier aan het werk

Eveline van Pel, Projectleider Waterveiligheid en Wegen HHNK: ik ben iemand die een hoog verantwoordelijkheids-gevoel heeft, veeleisend is voor mezelf en veel ‘ballen’ in de lucht houdt. De maatwerk coaching van Miranda heeft langdurige uitval voorkomen. Ik werk weer met veel plezier en energie.
Lees meer >

Referentie: Weer stevig aan het roer

Leidinggevende Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier: Fijn om weer de regie over mijn werk en privéleven te hebben! Miranda’s benadering vanuit positiviteit, haar scherpe analyse én het wandelen in de natuur hebben mij geholpen mijn doel te bereiken.
Lees meer >

Referentie: Integer en deskundig

HR Adviseur: ik heb Miranda, als opdrachtgever en coachee, leren kennen als een zeer deskundige, respectvolle en integere coach. Ze leert je bewuster te worden van wat er werkelijk speelt, door situaties echt aan te kijken.
Lees meer >

Referentie: Richting door timemanagement

Eva: ik heb Miranda’s Timemanagement training ‘Kiezen voor ruimte’ gevolgd evenals de daarop volgende cursus voor gevorderden. Werken aan timemanagement bleek meer dan ‘beter plannen’. Het heeft me duidelijk gemaakt welke kant ik op wil.
Lees meer >

Referentie: Missie: een eigen bedrijf opzetten

Petra, gezinsvoogd en mediator: Miranda heeft me geholpen mijn droom, een eigen onderneming, waar te maken. Tijdens mooie, lange wandelingen in het Twiske hielp ze me, door te spiegelen, mijn oude patronen te transformeren tot bewuste keuzes.
Lees meer >

Referentie: Herstel van een burn-out

Gabriëlla: het is heerlijk om uit mijn burn-out te zijn en daar wil ik uit blijven. Tijdens de wandelsessies met Miranda heb ik geleerd om balans te houden, door op korte termijn hersteltijd in te lassen. Heerlijk om zo te mogen genieten en leven in plaats van louter te bestaan!
Lees meer >

Referentie: Uit de dip

Marleen, leerkracht: Miranda heeft me, al wandelend door de polder, begeleid bij het terugvinden van de balans en het accepteren van en het omgaan met de situatie waarin ik me bevond. Ik ben door het coachingstraject een heel moeilijke periode in mijn leven gaan ervaren als een verrijking.
Lees meer >

Referentie: Anders omgaan met feedback

Tobias: ik vond het lastig om feedback van collega’s te ontvangen. Na afronding van het (wandel)coachtraject bij Miranda zie ik feedback niet meer als een persoonlijke aanval. Ik voel me weer passen in het team.
Lees meer >

Referentie: Denken en voelen in balans

Saskia Johansen, senior onderzoeker: aan het begin van het traject was ik net een ‘wandelend hoofd’. Ik vergat te voelen wat mijn lichaam aangaf. Het coachtraject heeft me goed geholpen om uit de situatie te stappen en er van een afstand naar te kijken.
Lees meer >