Referentie: Weer ontspannen en met plezier aan het werk

Referentie: Weer ontspannen en met plezier aan het werk

Miranda is rustig en heel fijn om mee te praten. Ze stelt de goede vragen en is open en direct. 
Ik ben iemand die een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft, veeleisend is voor mezelf en veel ‘ballen’ in de lucht houdt. Daardoor liet ik mij van nature niet leiden door wat belangrijk is voor mijzelf, maar was ik voortdurend bezig met wat de ander nodig had.

Langdurige uitval voorkomen
Miranda heeft me met mijn neus op de feiten gedrukt en me aan het denken gezet. Hierdoor ben ik destijds niet langdurig uitgevallen en ben ik nu weer met veel plezier en energie volledig aan het werk.

Maatwerk
Door de coachingsgesprekken, deelname aan de training Effectief en assertief communiceren, huiswerkopdrachten en ontspanningsoefeningen heb ik mijn coachdoelen bereikt.
Ik vond het heel fijn dat Miranda de coaching steeds afstemde op hoe het op dat moment met mij ging, hoe ik me voelde. We hebben veel gewandeld, op andere dagen bleven we in de praktijk. Het proces lag niet strak vast en ging altijd in overleg. 

Eveline van Pel, Projectleider Waterveiligheid en Wegen Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier