Referentie: Weer stevig aan het roer

Referentie: Weer stevig aan het roer

Ik heb me bij Miranda aangemeld voor een coachtraject, omdat ik de regie over mijn werk en privéleven wilde versterken.  
Om dat doel te bereiken heb ik voor mijn gevoel een reis gemaakt. Ik wist wel welke richting ik op wilde, maar nog niet hoe ik daar kon komen.

Coach als gids
De natuurlijke wijze waarop Miranda me hierin als een soort gids heeft begeleid vond ik heel prettig. Ze hanteert een zachte en toch stevige aanpak. Het zachte zit ‘m in haar benadering, vanuit positiviteit. Maar ze prikt ook heel gemakkelijk overal doorheen en legt haar vinger precies op de zere plek.

Keuzes maken en relativeren
Het coachtraject was te vergelijken met een wandeling door bergen en dalen, volop keuzemomenten: ga je linksaf, rechtsaf of dwars door het dal? Bij alles wat ik onderweg tegenkwam, vroeg Miranda me wat ik er mee wilde doen.

We hebben ook letterlijk gewandeld. Dat heb ik zeer waardevol gevonden. Miranda verstaat de kunst om de natuur op een natuurlijke manier bij de coaching te betrekken. In het bos lag bijvoorbeeld een tak op de grond. Ze vroeg me hoe groot de tak in werkelijkheid was en hoe groot ik ‘m maakte. Met andere woorden: is iets een groot probleem of maak jij het zo groot?

Het is me meer dan gelukt mijn (reis)doel te bereiken. Het is fijn om weer de regie te hebben en stevig aan het roer te staan!

Leidinggevende Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier