Referentie: Zelfverzekerder door juiste skills

Referentie: Zelfverzekerder door juiste skills

Op aanraden van mijn leidinggevende heb ik een coachtraject bij Miranda gevolgd om de skills, die ik in mijn rol als voorman nodig heb, te versterken. Ik heb het hele traject als positief ervaren. Ik heb nieuwe skills geleerd en oude afgeleerd 🙂 
Ook in mijn privéleven heb ik dit kunnen meenemen, dat vind ik heel belangrijk.

Ik heb nu meer overzicht, ben prettiger in de omgang, rustiger en stabieler. Eigenlijk in mijn hele doen en laten. Ik krijg veel positieve reacties van mensen en ook meer waardering. Ik ben door het traject bij Miranda veel zelfverzekerder geworden.
Ik vind het een verrijking.

In mijn rol als voorman richt ik me nu meer op het motiveren van collega’s. Zo gaat alles steeds beter. We proberen er met z’n allen elke dag een leuke dag van te maken en dat werkt op deze manier beter dan wanneer je alles alleen moet doen.

Mocht je jezelf willen versterken, dan beveel ik Miranda als coach zeker aan!
Ook binnen onze organisatie hoor ik veel positieve geluiden over haar aanpak.

Rob van Giezen, Voorman Constructie Akerboom Yacht Equipment