Referentie: Zomerworkshop voor KPN managers met de Coach Toolkit

Referentie: Zomerworkshop voor KPN managers met de Coach Toolkit

Enkele van de referenties naar aanleiding van de door Langedijk Consult verzorgde zomerworkshop met Het SuccessManagementSpel voor managers in het kader van het MD programma voor young en high potentials bij KPN:

 • Ik vond het een zeer goede middag! Het heeft me nieuwe inzichten gegeven in oplossingen voor problemen en de energie om deze punten meteen op te pakken. Bedankt! 
  Merel van den Boomen, marketing manager KPN
 • Met Het SuccesManagementSpel kwamen we tot de kern van het probleem. De zomerworkshop bracht me rust maar ook energie om aan de slag te gaan. 
  Xander Möhringer, accountmanager KPN
 • Ik vond het een zeer goede bijeenkomst. Het leverde mij nieuwe inzichten op. Meer nog ‘leren coachen’ dan ‘een spel spelen’. Het SuccesManagementSpel is een mooi handvat om te gebruiken in mijn team. 
  Kim Hoogenboezem, manager KPN
 • De workshop bracht me nieuwe inzichten en acties. Het SuccesManagementSpel is voor mij bruikbaar in praktijk, het biedt een heldere weg naar het echte doel. 
  Thijs Mulder, Projectmanager KPN